Article de notícies

Lliga Catalana Div. Honor

Article de notícies

LLIGA CATALANA 2019-20 1a Jornada

05/11/19

Partits de la primera jornada

El proper dissabte, 9 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2019-20, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Aquest any la competició avança l'inici 15 dies, en un pas més per escurçar la finalització de la competició en dates de molta calor.

La Divisió d'Honor està formada per nou clubs i hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans. Aquesta edició s'ha incorporat el Pinedards Club de Dards, de Pineda de Mar que suposa un increment de participació a la màxima competició regular de la Federació.

Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, que és el club degà dels dards catalans; l'Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, un dels clubs amb més jugadores femenines, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar, el Cesab de Sant Andreu de la Barca i el CD Baix Camp de Reus que defensarà el títol de la Lliga Catalana. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.

La competició es jugarà els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder d'il·lustrar i donar color a la jornada.

Un cop tancada la inscripció quedarà confirmat el calendari amb la següent primera jornada i seguidament actualitzarem el llistat d'esportistes registrat per cada club al gestor de la Lliga Catalana.

DIVISIÓ D'HONOR - 1a Jornada - 9 de novembre a les 17:00 hores

CD BAIX CAMP vs GUARDIOLA CD

CD LA XARXA vs ESPLUGUES CD

LLIGUES ADG.CAT vs CEDSAB

PINEDARDS CD vs CD TERRASSA

El calendari complert disponible aquí.

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

1 Visualitzacions - Last updated: 05/12/20

Comentaris...

Els nostres patrocinadors