Article de notícies

Lliga Catalana Div. Honor

Article de notícies

LLIGA CATALANA: Inici de la Divisió d'Honor 2017-2018

02/11/17

​Dissabte, 4 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la 1a Jornada

Dissabte, 4 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2017-2018, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.la DIvisió d'Honor està formada per set clubs i hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans, on aquesta edició s'ha incorporat el CD Tarrassa que s'estrena a la màxima competició.

Aquesta temporada també hi participen  el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar i el CD Baix Camp de Reus. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor

1a Jornada - 4 de novembre

CD Baix Camp - CD Terrassa

CD Guardiola - CD La Xarxa

CD Piritoño - CD Esplugues

Lligues Adg.cat - bye

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

Comentaris...

Els nostres patrocinadors